Cărțile Olgăi Menai publicate de alte edituri pot fi comandate direct de la autoare prin e-mailul

miron.olga90@yahoo.com

 

  1. ro
  2. sv
  3. en

Menai Olga (Miron Vasilica Olguța), născută pe 29.07.1990, nu ezită să amintească, ori de câte ori are ocazia, faptul că a crescut într-un sat situat pe malul Dunării, în mijlocul unei comunități de ruși lipoveni. A  absolvit facultatea de Litere din cadrul Universității Ovidius din Constanța și a urmat un master în aceași direcție.

Activitatea literară începe în anul 2012, odată cu debutul în "Labirinturi", Antologia Festivalului de Poezie "Cezar Ivănescu", unde a luat mențiune. În anul următor apare o altă antologie, "Conexiuni", unde îi sunt incluse alte două poezii.

În anul 2014 ia naștere primul volum de poezii semnat Menai Olga. Volum intitulat "Suflet dat la schimb"(editura ePublishers). După o pauză de patru ani, este publicat romanul "Între eden și infern" și al doilea volum de poezii, "Buchet de episoade", ambele la editura Etnous, Brașov. În anul următor, 2019, vede lumina zilei romanul fantasy "Poarta iadului" (editura Betta, București), iar în 2021, "Copilul cu buză de iepure" la editura Bifrost.

Pe lângă cărți, Menai Olga a semnat diverse articole pentru publicați online, dar și în format fizic, precum ziarul bilingv, Zorile.

 https://menaiolga.webnode.ro/

https://www.facebook.com/menai.v.olga

 

Recenzii despre COPILUL CU BUZĂ DE IEPURE:

 

https://www.delicateseliterare.ro/copilul-cu-buza-de-iepure-de-olga-menai-editura-bifrost-recenzie/?fbclid=IwAR2UziZMk01M7GoM3QBRFEDkJQsHs3Rgt4aHEodFaJtWz8OkU5lNby25w5A

https://totdespre.ro/2021/09/copilul-cu-buza-de-iepure-olga-menai/

https://vorbepentrusufletblog.wordpress.com/2021/09/20/citind-o-pe-olga-menai-cartea-copilul-cu-buza-de-iepure/

https://paginidezisinoapte.ro/recenzie-copilul-cu-buza-de-iepure/?fbclid=IwAR0jryhHmNzWijexLgYW2wCQcSUDTG1-hMelabj_zmFk3KpRTKUWAsi_eWA

 

 

A P A R I Ț I I

E D I T O R I A L E :

O l g a   M e n a i

E d i t u r a   B i f r o s t   p e   S o c i a l   M e d i a

Pagină realizată de către departamentul web al SC Educațional Concept SRL