Pentru mai multe informații apelați aici:

Editura BIFROST propune oamenilor pasionați de literatură, dar care nu au debutat în volum până acum, să participe la realizarea antologiei literare „Debut 2023”.

Proiectul se adresează autorilor de pretutindeni, indiferent de vârstă, ce abordează orice gen literar (poezie, proză, dramaturgie, aforism etc.) și  care nu au avut încă curajul de a bate la ușa universului magic al cărții tipărite.

Cei interesați sunt rugați să transmită materiale literare cât mai curând posibil, pentru a avea o șansă mai mare de a fi cuprinși în antologie. Termenul de transmitere al materialelor este 30 aprilie 2023. În cazul în care nu vor fi selectate suficiente materiale, termenul va fi prelungit cu perioade succesive de câte o lună. După ce vor fi alese suficinete texte literare procesul se selecție se va încheia. Materialele se transmit la adresa de email office@bifrost.ro în format word, times new roman 12, 1,5 line spacing, 5-10 pagini A5. Odată cu producțiile literare vă rugăm să transmiteți și un scurt CV și o fotografie. Autorii sunt rugați să transmită materialele în limba română. Autorii români pot opta ca producțiile lor literare să fie publicate și în limba engleză, drept pentru care sunt rugați să transmită materiale în ambele limbi.

Materialele trimise vor fi analizate și selectate pentru a fi cuprinse în antologie de o comisie compusă din:

- dna. Carmen Focșa - scriitoare, membră a Uniunii Scriitorilor din România;

- dna. Maria Nițu - scriitoare, membră al Uniunii Scriitorilor din România;

- dl. Daniel Onaca - scriitor, membru al Asociației Scriitorilor din Suedia;

- dna. Elena Arbunea - director Editura Bifrost.

Fiecare autor cuprins în volum va primi TREI exemplare din antologie.

Taxa de participare la realizarea antologiei este de 300 lei și se va plăti în contul editurii în 10 zile după ce autorul a primit confirmarea că materialele trimise au fost selectate pentru antologie. Prețul de mai sus reprezintă: corectură materiale selectate, editare volum, concepție și realizare copertă, tipărire și transmitere antologie către autori la adrese din România (autorii din străinătate vor suporta taxele poștale pentru expedierea cărților). Pentru autorii români care optează ca producțiile lor literare să fie publicate și în limba engleză, taxa de participare va fi majorată cu 100 de lei.

 

Vă mulțumim pentru interesul acordat proiectului nostru.

Mult succes!

  1. ro
  2. sv
  3. en

Antologia literară DEBUT 2023

E d i t u r a   B i f r o s t   p e   S o c i a l   M e d i a

Pagină realizată de către departamentul web al SC Educațional Concept SRL