1. ro
  2. sv
  3. en

Pentru a lua legătura cu editura vă rugăm să apăsați pe pictogramă          

BIFROST este o editură ce-și propune să creeze o punte între România și Suedia, între Nord și Sud, între două spații culturale diverse și extrem de interesante, între oameni ce vorbesc limbi diferite dar au o pasiune comună - cărțile.

BIFROST este un proiect editorial nou ce dorește să facă cunoscuți autorii români în spațiul scandinav și autorii scandinavi în spațiul romanesc.

Bineînțeles, nu ne adresăm exclusiv autorilor din cele două spații geografice ci încercăm să stabilim colaborări cu creatori de carte de pe tot mapamondul.

Calitatea cărților pe care ne dorim să le publicam este foarte importantă pentru noi, prin eforturile noastre dorind să încurajăm creativitatea și imaginația, umorul, pasiunea, descoperirea unor valențe artistice interioare nebănuite și surprinzătoare.

În acest sens, rugăm tinerii autori să-și  stăpânească emoțiile și temerile și să se adreseze cu încredere editurii noastre pentru a debuta în minunata lume a cărților.

Autorilor consacrați ne permitem să le facem invitația de a fi parte la un proiect ce dorește să fondeze o mare familie de creație internațională.

Vă mulțumim și vă dorim multă inspirație!

E d i t u r a   B i f r o s t   p e   S o c i a l   M e d i a

Pagină realizată de către departamentul web al SC Educațional Concept SRL